zer3xlQA

Ik help ondernemende leiders én hun organisaties naar regie, helderheid & flow.
Als ondernemende leider wil je impact maken, waardevol en betekenisvol zijn.

Je wilt bijdragen aan iets groters dan jezelf. Je wilt voldoening en zingeving ervaren. 

Ik focus me bewust op het samenwerken met high performers en hun organisaties.

Omdat zij gecommitteerd zijn aan hun proces, buiten hun comfortzone durven te gaan, ownership en accountability nemen en intrinsiek gemotiveerd zijn om te blijven leren en ontwikkelen.

Ze dagen me uit, laten mij groeien, geven me energie en inspireren me.

Het is een win-win samenwerking, die mij veel voldoening geeft.

Ware transformatie gaat voorbij het geconditioneerde denken en brengt je in verbinding met je unieke essentie.

Ik ben er dan ook niet op gericht om je allerlei methoden en technieken aan te reiken om je gedachten te controleren of weerstand te bieden aan bepaald gedrag. 

Dat kan tijdelijk een bepaald doel dienen, alleen in mijn visie creëert het eveneens onbewust de overtuiging dat je methoden en technieken nodig hebt. Daarmee ontkracht je jezelf juist.

Tijdens onze samenwerking gaan we naar de diepere lagen; daar waar daadwerkelijke transformatie plaatsheeft. Ik begeleid je onder andere bij het verruimen van je (zelf)bewustzijn en het belichten van je schaduwstukken.

Zo ontstaat er telkens meer ruimte in je binnenwereld voor je ware intelligentie en je krachtige authentieke zelf om door te breken. Je ervaart leven in plaats van overleven. Er ontstaat keuzevrijheid en je bent niet langer onderhevig aan gedachten en gedrag die niet dienend zijn aan jou.

Dat maakt methoden en technieken uiteindelijk overbodig.

Wil jij ook jouw unieke essentie en ware potentieel belichamen?

..Zodat je meer innerlijke rust, helderheid, vertrouwen, regie, vrijheid en flow ervaart.
..Onafhankelijk van de omstandigheden in je buitenwereld.

Het is mijn doel high-performing leiders, ondernemers en professionals op persoonlijk en professioneel vlak te begeleiden om vanuit het verruimen van hun bewustzijn in hun unieke kracht te gaan staan. Authentieke doelen en verlangens worden helder en het vertrouwen ze te realiseren wordt gecreëerd.

Na de middelbare school ben ik rechten gaan studeren vanuit een sterk gevoel voor gelijkheid en rechtvaardigheid. Na bijna negen jaar met veel bevlogenheid voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid te hebben gewerkt, voelde ik dat mijn hart niet langer bij dit werk lag.

In binnen- en buitenland heb ik vrijwilligerswerk gedaan en zo ervaren dat mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen. Vervolgens heb ik diverse opleidingen gevolgd, gericht op ontwikkeling en groei van zowel het individu als organisaties.

De innerlijke wereld van de mens heeft me altijd enorm gefascineerd. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar meer bewustwording en zelfrealisatie. Het is telkens weer bijzonder om in die samenwerking de verbinding te voelen.

Dit werk laat me voortdurend het menselijk potentieel zien, dat zo veel verder reikt dan waar we in deze huidige maatschappij bewust van zijn. Wanneer ik samenwerk met iemand en diegene ervaart zijn of haar ware authentieke kracht, is ware transformatie ingezet.