Premium Coaching:

INNERLIJK MEESTERSCHAP

Het jaarprogramma voor meer innerlijke rust, regie, helderheid, (werk)geluk en (financieel) succes.

Je bent een ambitieuze en bevlogen leider, ondernemer of high-performing professional met een maatschappelijke missie. Je wilt impact maken, waardevol en betekenisvol zijn. 

Je wilt bijdragen aan iets groters dan jezelf, bewuste keuzes maken, voldoening en zingeving ervaren.

Je wilt bewust innoveren, creëren, jezelf blijven ontwikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling van de mensen binnen je organisatie.

Je streeft naar exponentieel succes: impact hebben, een bijdrage leveren en een legacy – groot of klein – creëren.

Je hebt een krachtig intellect, maar je wilt je mind niet langer leidend over je maar dienend aan je laten zijn.

Je verlangt naar meer helderheid, innerlijke rust, regie en balans.

Je wilt je potentieel ontvouwen en belichamen. In je ware kracht staan. 

Je beseft dat je met het doen van innerlijk werk meer diep geluk en voldoening zult ervaren, relaties en communicatie verbeteren en je meer van waarde kunt zijn voor anderen en voor je organisatie.

Je onderstreept het belang van investeren in jezelf en je persoonlijk proces. 

Zodat je duurzame veranderingen ten behoeve van jezelf, de mensen om je heen en je organisatie kunnen bewerkstelligen.

Je verlangt dan ook naar Innerlijk Meesterschap, zodat je met bewust leiderschap een wezenlijk verschil kunt maken.

Op dit moment ervaar je echter blokkades op professioneel en/of persoonlijk vlak. Je voelt dat er meer in zit; meer in jou en meer in het leven.  

“Ik ben erg enthousiast en tevreden over mijn traject met Marieke. Wat begon als een traject gefocust op ondernemerschap werd al heel snel een mooi persoonlijk ontwikkeltraject. Marieke is in staat moeiteloos te schakelen tussen ‘harde’ bedrijfsmatige afwegingen naar ‘zachte’ emotioneel diepgaande onderzoeken. Ik denk dat elke ondernemer/manager uiteindelijk wel herkent dat de deksel op de groei van je bedrijf altijd jezelf is. En om verder te groeien dien je eerst als persoon emotioneel en spiritueel te groeien. Dit klinkt misschien zweverig maar dat is het niet. Wanneer jij jouw purpose ontdekt en krachtiger wordt, dan zal je bedrijf volgen. Marieke heeft een waanzinnige bijdrage geleverd hieraan. Met de juiste vragen, de bijzondere oefeningen en met haar positieve energie. Ik ben dus erg dankbaar en heel blij met mijn traject.” 

– Zsoka Bernard, Founder & CEO Balanzs

thumbnail_image0

Je hebt behoefte aan dieper inzicht in hetgeen jou en je organisatie tegenhoudt authentieke doelen – die voortvloeien uit kernwaarden – en duurzame resultaten te realiseren.   

Zodat je regie en flow ervaart, in plaats van het gevoel tegen de stoom in te zwemmen of geleefd te worden. 

Je verlangt ernaar dat mensen en situaties in je buitenwereld niet langer bepalend zijn voor hoe je je voelt, reageert en handelt. 

We lijden onnodig doordat we er niet bewust van zijn dat we onze eigen werkelijkheid creëren en we de kracht in ons dragen om deze werkelijkheid te transformeren als we daarvoor kiezen. 

Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 

Wanneer je dit gaat realiseren en beseft dat alleen jij jezelf kunt bevrijden van hetgeen je onbewust tegen houdt, is de stap eerste stap naar Innerlijk Meesterschap gezet:

In verbinding met je authentieke zelf verbonden zijn met je buitenwereld én bewust ownership en regie nemen over je eigen ervaringen in je binnen-en buitenwereld. 

Hieruit volgt de volgende stap naar bewust leiderschap:

De bewuste leider die zichzelf en anderen insluit. Die het potentieel in zichzelf en anderen herkent en erkent. Die de verantwoordelijkheid neemt om dat potentieel te laten ontvouwen, zichzelf en anderen uitdaagt vanuit veiligheid en vertrouwen. Kwetsbaar durft te zijn. 

“Marieke helpt mij om de beste versie van mijzelf te zijn door bewustwording en daarmee in controle zijn. Hoe beter ik mijzelf ken hoe duidelijker en makkelijker alles wordt. Door de gesprekken sta ik bewust stil bij wie ik ben en wat mijn triggers zijn. Ze geeft op een zeer fijne manier kleine handreikingen die voor mij een grote positieve impact hebben. Ik vind het heerlijk dat de gesprekken met haar serieus en tegelijkertijd ook heel luchtig zijn. In essentie heeft Marieke mij geleerd om de handvatten die voor mij lagen, of welke ik zelfs al in handen had, duidelijk te zien en op de juiste manier te gebruiken. Geen rocket science, zeer simpel zelfs, maar zó effectief.” 

– Bastian Bouwsema, CFO Cr8las Groep

Tijdens onze samenwerking richten we ons allereerst op het verruimen van je bewustzijn. 

Bewustzijnsverruiming en inclusiviteit leiden tot exponentieel succes voor high performing leiders, ondernemers en hun organisaties.

Met het verruimen van het bewustzijn is het beperkende geconditioneerde denken niet langer dominant. De verschuiving van het geconditioneerde zelf naar je authentieke zelf is transformerend en heeft exponentiële impact. Je stelt jezelf in staat om vanuit ware kracht en zelfverzekerdheid bij te dragen aan iets groters dan jezelf. 

De bewuste leider realiseert zich dat bewustzijnsverruiming en schaduwwerk essentieel zijn voor krachtig en waarlijk leiderschap. 

Zo ondermijn je niet onbewust je eigen succes of dat van de organisatie. De bewuste leider beseft eveneens dat zelftransformatie, harmonie, ware verbinding, een bewuste visie en gericht handelen essentieel zijn voor het ervaren van zijn of haar ware potentieel, het potentieel van anderen en dat van de organisatie.

Zelftransformatie staat dan ook centraal in dit traject. Zodat je potentieel ontvouwt en jij meer waardevol van invloed bent op de groei en ontwikkeling van (de mensen binnen) je organisatie.

Het creëert flow, creativiteit, innovatie en expansie binnen je organisatie, zowel op horizontaal niveau – inhoudelijke kennis en vaardigheden – als op verticaal niveau – transformatie van je binnenwereld: gedachten, gevoelens en gedrag

Na dit programma:
 • Kun je weerstand, pijn, angst en ongemak herkennen, erkennen en doorvoelen. Het is dus geen quick fix die oppervlakkige en kortstondige verandering inhoudt.
 • Kun je intelligentie van je hoofd verbinden met de intelligentie van je hart, zodat je in het moment helderheid ervaart over welke keuzes en beslissingen dienend aan je zijn. 
 • Kun je oude programmering en conditionering doorzien, zodat je leeft en handelt vanuit je authentieke, diepe zelf en niet vanuit de onbewuste mind of het ego.
 • Ervaar je innerlijke regie en controle in plaats van dagelijks het gevoel te hebben geleefd te worden.
 • Heb je oude patronen en reacties losgelaten, zodat je flow ervaart in plaats van het gevoel tegen de stroom in te zwemmen.
 • Omarm je zelfrealisatie in plaats van het gevoel niet alles uit jezelf en het leven te halen.
 • Weet je hoe je voldoening en duurzame resultaten creëert, in plaats van een vluchtig gevoel van geluk of oppervlakkig succes.
 • Focus je op authentieke doelen en verlangens, die voortkomen uit je kernwaarden. Zo volgt werkelijk succes.
 • Prioriteer je zelfzorg, zelfliefde, compassie en zelfinzicht. Omdat dit de enige manier is er daadwerkelijk ook voor anderen te kunnen zijn.

“Marieke gaf mij effectieve tools die direct inzetbaar  zijn om op een diepere manier bewust te communiceren. Vanuit rust en vanuit mijn hart, zonder me mee te laten nemen door triggers.   

Dit zorgt ervoor dat ik nu in staat ben om ook anders te reageren, waardoor ik als leidinggevende beter en gemakkelijker mijn taak kan vervullen. 

Daarnaast opende Marieke een deur, waardoor ik nog een andere roeping voor me zie als verlangen, dan in welke voetsporen ik nu loop. 

Marieke werkt vanuit haar Hart! Een echte professional.”

– Glenn van Kreij, Uitvaartondernemer Duijf & Van Kreij

VlKgD4yw

De inhoud van onze samenwerking vereist maatwerk. 

Iedere leider en ondernemer is uniek. Wel is er een aantal thema’s die voor iedere high performer essentieel zijn en aan bod komen gedurende onze samenwerking in het jaarprogramma Innerlijk Meesterschap:

 • Principes van de (onbewuste) mind 
 • Mechanismen van het ego
 • Bewustzijnsverruiming
 • Emotionele Intelligentie
 • Verantwoordelijkheid,  Schuld & Vertrouwen
 • Omgaan met risico’s en onzekerheid
 • Ontladen van stress en spanning
 • Zingeving: bijdragen vanuit je essentie
 • Relaties: verbinden en begrijpen
 • Principes van bewuste communicatie
 • Ontvouwen van het potentieel in jezelf en anderen

Met dit traject begeleid ik je twaalf maanden.

Ware transformatie gebeurt niet binnen slechts enkele maanden. Voor goede en duurzame resultaten is tijd nodig. Commitment, ownership en integratie zijn essentieel voor jouw proces, waarin ik je begeleid bij het verruimen van je bewustzijn, het belichten van je schaduwstukken – dat wat je onbewust tegenhoudt – en het belichamen van je authentieke kracht en ware potentieel. Zodat jij en jouw onderneming volledig tot recht komen. 

De precieze inhoud van het prgramma en de financiële investering bespreken we tijdens je call.

“The outer work can never be small if the inner work is great. And the outer work can never be great if the inner work is small.” 

– Meister Eckhart