20211029_145352


INNERLIJK MEESTERSCHAP

ONE DAY INTENSIVE

Het event voor het laten ontvouwen van het potentieel in jezelf én in anderen.

Voor ondernemende leiders en high-performing professionals die betekenisvol willen bijdragen aan iets groters dan zichzelf.
11 MAART 2022
10:00 - 17:00 uur
Inspirerende locatie omgeving Utrecht
Beperkt aantal tickets
Add Your Tooltip Text Here
Sheraz Kazmi
Read More
‘Hoe meer ik mezelf kan laten zien, hoe meer ik kan geven.’ Dat is de intentie die ik gisteren zette tijdens de ‘One Day Intensive: Innerlijk Meesterschap, Uiterlijk Leiderschap’ van de briljante Marieke van Kreij. 👉🏽 Integratie van hart, hoofd en handelen 👉🏽 Van binnen naar buiten 👉🏽 Bewust vertragen. Ik heb er weer een ‘flush’ aan inspiratie bij. #LevenLangLeren #Dankbaar #Energie
Lina Duis
Read More
Het prachtige event heeft even moeten zakken. Ik voel me erg dankbaar dat ik erbij was en het met jou en deze groep mensen kon beleven. Jouw uitleg en oefeningen hebben me meer verankert in mijzelf en mijn pad wat ik aan het belopen ben. Ik heb inzichten gekregen die een nieuwe dimensie aan mijn proces geven. In heb deze dag vertrouwen mogen voelen en verbinding met gelijkgestemden. Voor mij was het enorm inspirerend om te zien hoe jij deze dag hebt vorm gegeven en het proces hebt gestuurd en gesteund die dag. Dankjewel!
Judith van den Boogert
Read More
Nogmaals dank voor de heerlijke dag! Helemaal naar binnen, niet even een momentje, maar een hele dag. Wat een cadeautje. Je staat echt in je kracht wanneer je dit doet..je raakt echt mensen en brengt ingewikkelde thema's heel duidelijk over. Voor mij een feestje van herkenning. Fijn!
Previous
Next
Je bent een ondernemende leider of high-performing professional.

Je wilt impact maken, betekenisvol en waardevol zijn. Je wilt bijdragen aan iets groters dan jezelf en bewust zingeving ervaren.

Je hebt een krachtig intellectueel vermogen. Je bent ambitieus en wilt alles uit het leven halen. Je wilt voldoening ervaren uit de successen die je haalt.

En je wilt genieten en het leven vieren met de mensen die je liefhebt.

Je houdt veel ballen in de lucht. Het voelt soms alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

Je verlangt dan ook naar meer regie, helderheid en rust. Zodat je het potentieel in jezelf en anderen kunt laten ontvouwen.  

En zodat je jouw ambitieuze professionele en persoonlijke doelen verwezenlijkt, je (werk)relaties versterken en je impact groots is. 

Na deze One Day Intensive
  • Heb je praktische kennis en how to’s om binnen 90 seconden de emoties van anderen (en van jezelf) te neutraliseren, waardoor er weer ruimte is voor constructieve communicatie en duurzame oplossingen. 
  • Heb je waardevolle inzichten hoe je diepere verbindingen met anderen creëert, voor meer betekenisvolle en energie-gevende (werk)relaties.
  • Weet je hoe je de fysieke menselijke ervaring verenigt met de metafysische aspecten van je bestaan. 
  • Ben je (meer) in staat dagelijks stilte in jezelf te creëren en te vertragen, voor helderheid en afstemming met een grotere intelligentie dan enkel het bewuste denken. 
  • Weet je hoe je de menselijke behoefte aan goedkeuring en bevestiging loslaat, zodat het je niet tegenhoudt in het ontvouwen van je potentieel. 
  • Heb je helderheid over hoe je je kunt verhouden tot situaties en gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt, zonder je machteloos te voelen.  
  • Weet je hoe je als Bewuste Leider het potentieel in anderen kunt laten ontvouwen. 
Early Bird
€ 197,-
incl. btw