Sheraz Kazmi
Lees verder
‘Hoe meer ik mezelf kan laten zien, hoe meer ik kan geven.’ Dat is de intentie die ik gisteren zette tijdens de ‘One Day Intensive: Innerlijk Meesterschap, Uiterlijk Leiderschap’ van de briljante Marieke van Kreij. 👉🏽 Integratie van hart, hoofd en handelen 👉🏽 Van binnen naar buiten 👉🏽 Bewust vertragen. Ik heb er weer een ‘flush’ aan inspiratie bij. #LevenLangLeren #Dankbaar #Energie
Lina Duis
Lees verder
Het prachtige event heeft even moeten zakken. Ik voel me erg dankbaar dat ik erbij was en het met jou en deze groep mensen kon beleven. Jouw uitleg en oefeningen hebben me meer verankerd in mijzelf en mijn pad wat ik aan het belopen ben. Ik heb inzichten gekregen die een nieuwe dimensie aan mijn proces geven. In heb deze dag vertrouwen mogen voelen en verbinding met gelijkgestemden. Voor mij was het enorm inspirerend om te zien hoe jij deze dag hebt vorm gegeven en het proces hebt gestuurd en gesteund die dag. Dankjewel!
Judith van den Boogert
Lees verder
Nogmaals dank voor de heerlijke dag! Helemaal naar binnen, niet even een momentje, maar een hele dag. Wat een cadeautje. Je staat echt in je kracht wanneer je dit doet..je raakt echt mensen en brengt ingewikkelde thema's heel duidelijk over. Voor mij een feestje van herkenning. Fijn!
Previous
Next

INNERLIJK MEESTERSCHAP:

THE ART OF PRESENCE

Het event voor het laten ontvouwen van het potentieel in jezelf én in anderen.

Voor ondernemende leiders en high-performing professionals die betekenisvol willen bijdragen aan iets groters dan zichzelf.
23 SEPTEMBER 2022
9.30u - 17u (inloop va. 9.00u)
De Zwier, aan de Vinkveense Plassen
Let op: Laatste tickets
Je bent een ondernemende leider of high-performing professional.

Je wilt impact maken, betekenisvol en waardevol zijn. Je wilt bijdragen aan iets groters dan jezelf en bewust zingeving ervaren.

Je hebt een krachtig intellectueel vermogen. Je bent ambitieus en wilt alles uit het leven halen. Je wilt voldoening ervaren uit de successen die je haalt.

En je wilt genieten en het leven vieren met de mensen die je liefhebt.

Je houdt veel ballen in de lucht. Het voelt soms alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

Je verlangt dan ook naar meer regie, helderheid en rust. Zodat je het potentieel in jezelf en anderen kunt laten ontvouwen.  

En zodat je jouw ambitieuze professionele en persoonlijke doelen verwezenlijkt, je (werk)relaties versterken en je impact groots is. 

Na dit event:
 • Weet je hoe je in ieder moment kunt shiften naar een staat van bewustzijn voorbij de probleemoplossende mind, waar je toegang hebt tot je natuurlijke diepe
  wijsheid.
 • Heb je krachtige strategieën voor het creëren van geluk en succes vanuit ‘The Unknown’.
 • Weet je hoe je jezelf kunt openen voor transformatieve Presence, waardoor je toegang krijgt tot een hoger level van je potentieel én het potentieel van anderen.
 • Kun je afstemmen op het onderliggende bewustzijn dat voorafgaat
  aan al je gedachten, gevoelens en sensaties, waardoor je je binnen- en buitenwereld zo zuiver en objectief mogelijk kunt waarnemen.  
 • Heb je je non-dualistische essentie ervaren, zodat je elk moment kunt omarmen zoals
  het is.
 • Weet je hoe je handelen vanuit ‘force’ ombuigt naar duurzaam en energie-gevend handelen vanuit ‘power’, voor meer impact.
 • Kun je jezelf en anderen bewust leiden vanuit Presence, zodat creativiteit, inspiratie en innovatie in overvloed stromen.
 • LAST BUT NOT LEAST: Heb je een krachtige ademsessie ervaren van een fantastische Wim Hof Teacher.
Investering
€247,-
ex btw
Welke waarde je krijgt voor je investering:
 • Geheel verzorgde dag op de prachtige en unieke locatie De Zwier.
 • Transformerende ervaringen die helend en inspirerend zijn.
 • Diepgaande kennis over en inzicht in jezelf en anderen.
 • Verbinding met en support van een prachtige groep gelijkgestemden professionals.
 • Een diepgaande ademsessie van een fantastische Wim Hof teacher.