Collectief Meesterschap

Voor high-performing leiders, ondernemers & professionals die hun bewustzijn willen verruimen en hun unieke authentieke kracht willen belichamen.
Dit online groepstraject begeleidt jou naar meesterschap over je innerlijke wereld.

Je maakt deel uit van een bescheiden en besloten groep krachtige en toegewijde professionals die vanuit persoonlijk leiderschap ieder op hun authentieke unieke wijze impactvol willen bijdragen. 

Je verlangt naar het ervaren van innerlijke rust, helderheid, verbinding, vertrouwen en vrijheid...Onafhankelijk van de situatie in je buitenwereld.

Je ervaart echter dat situaties in je buitenwereld overweldigend, overheersend of leidend zijn. De situaties waarin je je bevindt zijn bepalend voor je hoe je je voelt en handelt. 

In plaats van het ervaren van flow, heb je veelal het gevoel tegen de stroom in te zwemmen op je werk of in je privé situatie. 

In plaats van regie te ervaren, heb je veelal het gevoel geleefd te worden.

We lijden veelal doordat we er niet bewust van zijn dat we ons eigen werkelijkheid creëren en we de kracht in ons dragen om deze werkelijkheid te transformeren als we daarvoor kiezen. 

Wanneer je dit gaat realiseren en je beseft dat alleen jij jezelf kunt bevrijden van hetgeen je onbewust tegenhoudt, is de eerste stap naar Innerlijk Meesterschap gezet.

Innerlijk Meesterschap betekent in verbinding met je authentieke zelf verbonden zijn met je buitenwereld én bewust ownership voelen en regie nemen over je eigen ervaringen in je binnen- en buitenwereld.

Ik begeleid jou naar transformerende inzichten, diep zelfbewustzijn en balans in je innerlijke wereld.

De zorgvuldig gekozen opbouw van dit groepstraject zal ware transformatie naar innerlijk meesterschap geleidelijk ontvouwen. 

De thema’s van deze online bijeenkomsten zijn: 

  • Principes van de (onbewuste) Mind.
  • Bewustzijn: Waarnemen van je innerlijke wereld.
  • Acceptatie van het huidige moment.
  • Compassie naar jezelf en naar de ander.
  • Van geleefd worden naar regie ervaren.
  • Innerlijke wijsheid: Intelligentie voorbij het intellect.
  • Innerlijk kompas: In verbinding met je intuïtie.
  • Creëren vanuit je ware authentieke zelf.
Gedurende het traject ontvang je intensieve begeleiding van mij én maak je deel uit van een inspirerende en vertrouwelijke community, die bedding en uitdaging aan elkaar biedt. 

Gedurende vier maanden komen we tweemaal per maand online bij elkaar in de avonduren. 

Ware transformatie gebeurt niet binnen slechts enkele weken. Commitment, ownership en integratie zijn essentieel voor jouw proces, waarin ik je begeleid bij het verruimen van je bewustzijn, het belichten van je schaduwstukken – dat wat je onbewust tegenhoudt – en het belichamen van je authentieke kracht en ware potentieel.

De investering in tijd voor Collectief Innerlijk Meesterschap en de financiële investering bespreken we tijdens je call.